bourna

Μπουρνά Θεοδώρα-Ουρανία

Είναι πτυχιούχος βρεφονηπιαγωγός, έχοντας πραγματοποιήσει ένα έτος στην Ειδική Αγωγή και τις Μαθησιακές Δυσκολίες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εργάζεται πάνω από μια δεκαετία σε δημόσιους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Είναι εκπαιδευόμενη Ραϊχική Ψυχοθεραπεύτρια στο 3ο έτος του Ε.Ι.Ν.Α. Μέλος της ΠΕΣΩΨ.
Μέλος της Επιτροπής Προβολής

«Πώς η ψυχή, το πνεύμα, τα κομμάτια του εαυτού μας, τα τραύματα μας, πώς το χθές συνομιλεί με το σήμερα μέσα από το σώμα μας, έχοντας πάντα την ψευδαίσθηση του χρόνου? Την απάντηση τη δίνουν αρχαίες διδασκαλίες και η Σωματική Ψυχοθεραπεία.
Οι ανακαλύψεις των νευροεπιστημών απλά τις επαληθεύουν. Πολίτες του κόσμου με χαρά σας καλωσορίζουμε στο 15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Σωματικής ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα, τη χώρα που ακόμα γεννά την επιστήμη, τη φιλοσοφία, τον πολιτισμό. Ακόμα διδάσκει τη σοφία που κρύβει ο Ενσώματος Εαυτός στην Κοινωνία της Αποσύνδεσης!»


tertsetis

Ραϋμόνδος-Αλκηβιάδης Ξανθάκης-Τερτσέτης

Φιλόλογος, Σωματικός Ψυχοθεραπευτής-Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Επόπτης.
Μετεκπαίδευση στην Gestalt. Αντιπρόεδρος της ΠΕΣΩΨ τα τελευταία 3 χρόνια και Αντιπρόεδρος και της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπευτών Ελλάδος (Ε.Ε.Ψ.Ε.) τα τελευταία 5 χρόνια.
Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής

«Ζούμε μέρες ιστορικές και μαύρες. Το Συνέδριο έρχεται την στιγμή που η Κοινωνίας της Αποσύνδεσης είναι σ’ όλα τα επίπεδα στα φόρτε της και με τρόπο ραγδαίο προελαύνει κατά πάσης φυσικότητας.
Είθε να δώσουμε μια άλλη νότα καθώς η σύγχυση, η βαρβαρότητα, ο παραλογισμός κι η ανηθικότητα επεκτείνουν το βασίλειό τους. Είθε το Συνέδριο να γίνει σε μια Ελλάδα που θα’ χει επιζήσει των ευρωπαϊκών πειραμάτων επί της σαρκός της.»