Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας,

Λούις Οσόριο, υπεύθυνο του διαδικτυακού τόπου (webmaster) και Ειρήνη Μονογυιού, σχεδιάστρια γραφικών (graphic designer) για το κέφι και το μεράκι με το οποίο εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για την δημιουργία του ιστοτόπου του Συνεδρίου τόσο για το διαδίκτυο όσο και για ασύρματη πρόσβαση σε αυτό από κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα την Ειρήνη Μονογυιού για την εθελοντική της προσφορά να επιμεληθεί καλλιτεχνικά μαζί με την Πρόεδρο του Συνεδρίου Σοφία Πετρίδου τις σελίδες του ιστοτόπου του Συνεδρίου.

Την Πρόεδρο Σοφία Πετρίδου για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό της παραγωγής του ιστοτόπου, καθώς και την προσφορά της στο δημιουργικό κομμάτι της αφίσας και των banner του Συνεδρίου, τα οποία στηρίχθηκαν εξ ολοκλήρου σε δική της ιδέα και φωτογράφιση.

Επίσης, τον αγαπημένο της ανηψιό Γιάννη Μόσχο, ο οποίος πρόσφερε απλόχερα τη βοήθεια και τις γνώσεις του πάνω σε ζητήματα που αφορούν την ηλεκτρονική παρουσίαση του Συνεδρίου.

Για την εξαίρετη δημιουργία του βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=A0um717g44c
που σας καλωσορίζει στην Αθήνα, ευχαριστούμε θερμά την συνάδελφο Βίκυ Δημητράκη και τον εκλεκτό φίλο Αδάμ Παπασπύρου που αφιλοκερδώς προσέφεραν την δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία τους για ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα. Η τεχνική επεξεργασία του βίντεο μάς προσφέρθηκε δωρεάν από το Studio cp wayfarer ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ- ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους συναδέλφους που εργάστηκαν εθελοντικά για τις έως τώρα μεταφράσεις των κειμένων του ιστοτόπου του Συνεδρίου στις τέσσερις γλώσσες:
την Ελένη Ασημομύτη, Σαντρίνα Βάις, την Ελευθερία Λεδάκη, την Έρη Μπασιούκα, την Έφη Χριστοδήμου, την Παναγιώτα Κυπραίου, τον Παύλο Γιαννάκη και τη Χριστίνα Σαμαρά που ασχολήθηκαν με τις μεταφράσεις στα αγγλικά, τον Fabio Carbonari, την Francesca Zoppi, την Jessica Mercurelli, την Κατερίνα Fancello-Μπανταλούκα και τη Sandra Franzia που ασχολήθηκαν με τις μεταφράσεις στα ιταλικά και, την Χρυσούλα Αργυροπούλου, τον Bernhard Villiger, την Elizabeth Marshall, την Κατερίνα Πανδή, την Ζωή Σίλλατ-Παραδομενάκη, την Kathrin Stauffer και την Linda de Vos που ασχολήθηκαν με τις μεταφρασεις στα γερμανικά.

Τέλος, ευχαριστούμε τη Γραμματέα του Συνεδρίου Μαρία Χατζιδάκη η οποία συντόνισε τις εργασίες τους, επιμελήθηκε τα προαναφερθέντα κείμενα και συνέβαλε σημαντικά στην ανάρτησή τους στον παρόντα ιστότοπο.