Περιφερειακά δρώμενα στη διάρκεια του Προγράμματος του Συνεδρίου

tai chiΞεκινήστε το ημερήσιο σας πρόγραμμα αφιερώνοντας ένα μισάωρο στη σχέση με το σώμα σας.
Σε έναν όμορφο χώρο με θέα την Ακρόπολη, στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, τέσσερις συνάδελφοί μας θα αναλάβουν την ενεργοποίηση και την αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητάς σας. Μην τα χάσετε!!

 

 

warmupΔεκάλεπτα ζεστάματα και ξεμουδιάσματα για ενεργοποίηση ή χαλάρωση κατά τη διάρκεια των ομιλιών (μεταξύ των διαφορετικών ομιλητών) θα δίνουν το στίγμα του Συνεδρίου μας το οποίο, ως Συνέδριο Σωματικής Ψυχοθεραπείας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του σώματος και την ενεργή συμμετοχή του στην διαδικασία.
Για το πρόγραμμα των ζεσταμάτων έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται οι εθελοντές του Συνεδρίου, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να προσδώσουν τον δικό τους τόνο στις ομιλίες, με όλο τον ενθουσιασμό και την φρεσκάδα που διαθέτουν.

 

round danceΣας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το μάθημα ελληνικών χορών που θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 18.00-19-30 και θα σας δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά στους κυκλικούς ελληνικούς χορούς το βράδυ του Σαββάτου μετά το επίσημο δείπνο.
Οι κυκλικοί χοροί είναι ένα αυθεντικό βίωμα της ελληνικής παράδοσης που τροφοδοτεί το αίσθημα της κοινότητας και δίνει χαρά.
Μέσα από μια σύντομη και περιεκτική εισήγηση, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Σοφία Πετρίδου μαζί με την συνάδελφο από την Καλλιτεχνική Επιτροπή Βίκυ Δημητράκη θα αναφερθούν ακροθιγώς στην Σωματο-Ψυχοθεραπευτική διάσταση αυτής της παράδοσης και τη σχέση της με άλλες παραδοσιακές Σωματικές Θεραπείες.