Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

greece-taxis

map_metro

Καλημέρα σε όλους!

Υπάρχουν δύο τρόποι για να φτάσετε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ από το αεροδρόμιο.

Ο πρώτος και απλούστερος τρόπος είναι να μισθώσετε ένα ταξί. Η διαδρομή αυτή κοστίζει περίπου 38 ευρώ από τις 05:00 έως 24:00 και 54 ευρώ από τις 24:00 έως 05:00.

Αν όμως κανονίσετε να πάρετε το ταξί τρεις επιβάτες μαζί, ή ακόμη και τέσσερις αν δεν έχετε πολλές αποσκευές, θα μοιραστείτε το παραπάνω κόστος και πραγματικά αξίζει γιατί γλυτώνετε πολλή ταλαιπωρία!

Ο δεύτερος τρόπος είναι το μετρό. Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Η «μπλε» γραμμή του μετρό, η οποία ξεκινά από το αεροδρόμιο κάνει δύο δρομολόγια. Το ένα τερματίζει στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας»* ενώ το άλλο συνεχίζει έως το τέρμα της μπλε γραμμής: σταθμός «Αιγάλεω» (δείτε τον χάρτη). Προσπαθήστε να διαλέξετε το δεύτερο, που πάει στο «Αιγάλεω». Θα κατεβείτε στο σταθμό «Μοναστηράκι». Από εκεί θα μετεπιβιβαστείτε στην πράσινη γραμμή με κατεύθυνση «Κηφισιά». Σε μόλις μία στάση, θα βρεθείτε στο σταθμό «Ομόνοια» όπου και θα κατεβείτε. Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ βρίσκεται επί της οδού Πανεπιστημίου (στον αριθμό 52) η οποία ξεκινά απευθείας από την πλατεία Ομονοίας. Θα το βρείτε περπατώντας σε απόσταση περίπου 5 λεπτών (ακολουθείστε τον χάρτη).

[* Εάν πάρετε τη μπλε γραμμή, η οποία τερματίζει στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», τότε θα κατεβείτε εκεί και θα μετεπιβιβαστείτε σε έναν επόμενο συρμό της μπλε γραμμής που φτάνει στο «Αιγάλεω».]

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε τον χάρτη της Αθήνας από την Google, εστιασμένο γύρω από την Πλατεία Ομονοίας και το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Ευχόμαστε σε όλους μια ευχάριστη διαμονή στην Αθήνα και καλές μετακινήσεις!