Καλωσήλθατε στην Αθήνα,
την πόλη στην οποία ζουν και εργάζονται οι περισσότεροι Έλληνες συνάδελφοί σας!
Check out this video on YouTube το οποίο φτιάξαμε με σκοπό να σας προσφέρουμε μια γεύση από την Αθήνα και τα κοντινά της αξιοθέατα.

Αθήνα
Αθήνα
Αθήνα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 3’ από δύο κεντρικούς σταθμούς του Μετρό της Αθήνας: Ομόνοια και Πανεπιστήμιο.

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ βρίσκεται κοντά στην επονομαζόμενη Νεοκλασική Τριλογία του κέντρου της Αθήνας (Ακαδημία Αθηνών, Εθνική Βιβλιοθήκη και Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), κτήρια τα οποία συμβολίζουν τον Ακαδημαϊκό Χώρο της Ελλάδας, και ταυτίζεται με διοργανώσεις μεγάλων Ιατρικών Συνεδρίων.

Σε ένα από αυτά, το κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνουμε την παρουσίαση του Συμποσίου της Επιστημονικής και Ερευνητικής Επιτροπής της ΕΑΒΡ έχοντας στόχο να προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο το Επιστημονικό πεδίο της Σωματικής Ψυχοθεραπείας στον Ακαδημαϊκό κόσμο της χώρας μας.

Σε ό,τι αφορά τη διαμονή σας, το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, εκτός από τις συνήθεις ανέσεις των δωματίων, σας προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την εκπληκτική θέα της Ακρόπολης και της Αθήνας από ψηλά, από το εστιατόριο και το καφέ που βρίσκονται στην ταράτσα του.

Η τιμή του δίκλινου είναι φιλική για τα δεδομένα του κέντρου της Αθήνας και γίνεται ακόμη φιλικότερη αν μπορείτε να το μοιραστείτε με κάποιο άλλο άτομο.