Εκδρομές Εκδρομές Εκδρομές

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς θα επιθυμούσατε να απολαύσετε περισσότερο τον ήλιο και τη θάλασσα της πανέμορφης χώρας μας και να γευτείτε την πατροπαράδοτη φιλοξενία μας.

Γι’ αυτό το λόγο, σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε εναλλακτικές που να αφορούν ολιγοήμερες ή μεγαλύτερης διάρκειας αποδράσεις από την Αθήνα. Τις προτάσεις αυτές θα βρείτε, σε μορφή ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων, στις επόμενες σελίδες της ενότητας.

Ο καιρός στην Ελλάδα είναι ήπιος τον Οκτώβρη και επειδή η χώρα δεν είναι σε υψηλή τουριστική περίοδο οι υπηρεσίες σε όλες τις μορφές τους είναι σε ιδιαίτερα αξιόλογα επίπεδα.

Όσοι από εσάς λοιπόν σκέφτεστε να συνδυάσετε την συμμετοχή σας στο Συνέδριο με κάποια εκδρομή ή ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα πριν ή μετά το Συνέδριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παρακάτω ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο είναι χορηγός του Συνεδρίου μας:

prestige-travel-logo (640x387)

Φωτεινή Φωτεινού & Γιώργος Ιωάννου

Τηλέφωνο: + 30-210-3238201 Fax: +30-210-3236029

e-mail: reservations2@prestigetravel.gr

Η Επιτροπή Προβολής και η Οργανωτική Επιτροπή σας προτείνουν το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο έχει μεγάλη εμπειρία στον εισερχόμενο τουρισμό και μπορεί να εγγυηθεί άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Από εμάς τους έχει δοθεί κάποια κατεύθυνση ώστε να σας προτείνουν τουριστικά – ιστορικά αξιοθέατα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ελκυστικούς προορισμούς για εσάς ή/και τις οικογένειές σας.