Μέλη των Επιτροπών του Συνεδρίου

lidy

Λίντυ Έβερτσεν

Είναι Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια εξειδικευμένη στο τραύμα και στα διασχιστικά φαινόμενα. Είναι επίσης καθηγήτρια, επόπτρια και θεραπεύτρια φοιτητών Σωματικής Ψυχοθεραπείας.

Είναι μέλος του ΔΣ της ΕΑΒΡ από το 2008, αρχικά ως εκπρόσωπος του Forum (Συμβούλιο Εκπαιδευτικών Ινστιτούτων) (2008-2009) και μεταγενέστερα ως Γενική Γραμματέας (2009-2010), προσωρινή Ταμίας (2010) και Πρόεδρος (2010-σήμερα).

Πρόεδρος της Επιτροπής Συνέχειας του Περιεχομένου των Συνεδρίων της ΕΑΒΡ


Σοφία Πετρίδου

Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια – Σύμβουλος – Επόπτρια
Ειδικευμένη στην Ανάλυση του Χαρακτήρα και την Νευροφυτοθεραπεία. Πρόσθετη εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και την Τραυματοθεραπεία με την μέθοδο EMDR.
Ταμίας της ΠΕΣΩΨ επί 4 έτη και Πρόεδρός της κατά την τελευταία 5ετία.
Μέλος του ΔΣ της ΕΑΒΡ.
Πρόεδρος του Συνεδρίου και της Οργανωτικής Επιτροπής
Συντονίστρια της Καλλιτεχνικής Επιτροπής
Μέλος της Επιτροπής Συνέχειας του Περιεχομένου των Συνεδρίων της ΕΑΒΡ
Μέλος της Επιτροπής Συνέχειας Διοργάνωσης των Συνεδρίων της EABP

«Η αίσθηση που έχω από την έως τώρα διαδικασία της προετοιμασίας του Συνεδρίου είναι πως αυτό που επιχειρούμε να αναδείξουμε μέσα από τον τίτλο του Ο Ενσώματος Εαυτός στην Κοινωνία της Αποσύνδεσης συνδέεται άμεσα και με την ατμόσφαιρα της διοργάνωσής του. Ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζεται από την σύνθεση, την αρμονία και την παρουσία του σώματος, ενός τριπτύχου που ευνοεί τις συνθήκες για την μεγαλύτερη επένδυση της δημιουργικότητάς μας με το στοιχείο της χαράς.

Νοιώθω ήδη πολύ “γεμάτη” από την αρμονική συνεργασία ανάμεσα στα μέλη των Επιτροπών και μεταξύ των Επιτροπών. Είναι μια συνεργασία που εμπεριέχει με ωριμότητα την ιδιαιτερότητα του Άλλου, θεωρώντας την πολύτιμο συστατικό της τελικής συλλογικής δημιουργίας.