Ουρανία Μαυρομάτη

Απόφοιτη του τμήματος Συμβουλευτικής του Mediterranean College. Εκπαιδευόμενη του τμήματος Σωματικής Συμβουλευτικής του ΕΙΝΑ.
Μέλος της Επιτροπής Προβολής

«Εύχομαι το συνέδριο μας να φωτίσει τις διαδρομές του σώματος και της ψυχής. Να δώσει τον χρόνο και το χώρο να εκφραστούν-να συμφιλιωθούν-να συνυπάρξουν. Μέσα από το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης να αγαλλιάσει τις καρδιές όλων εμάς των τυχερών που θα το παρακολουθήσουμε.»


Μαρία Λεούση

Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευόμενη στο Κέντρο Ράιχ. Εργάζεται στο τμήμα επικοινωνίας σε Θέατρο Σκιών.
Μέλος της Επιτροπής Προβολής

«Η αγάπη μου για την Σωματική Ψυχοθεραπεία και τον χορό με έκανε να αντιμετωπίσω από την αρχή την ενασχόλησή μου με το Συνέδριο σαν ένα δημιουργικό ταξίδι. Αισιοδοξώ ότι το 15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Σωματικής Ψυχοθεραπείας στην Αθήνα θα είναι ένας “αρμονικός χορός του Ενσώματου Εαυτού μας στην Κοινωνία της Αποσύνδεσης”, που όλοι μαζί θα χαρούμε και θα απολαύσουμε!»


Ελευθερία Λεδάκη

Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια
Εκπαιδεύτηκε στη Σωματική Ψυχοθεραπεία στο ΕΙΝΑ
Σπούδασε επίσης οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μέλος της ΠΕΣΩΨ
Γραμματέας και Συντονίστρια της Επιστημονικής Επιτροπής Περιεχομένου του Συνεδρίου από τον Οκτώβριο του 2015

«Εύχομαι το 15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της EABP να μας φέρει σε επαφή με την ζωτικότητα που προσφέρει η εμπειρία της ένωσης του Σώματος του Νου και της Ψυχής και να συμβάλλει στην παγκόσμια διάδοση της Θεωρητικής και Επιστημονικής βάσης της Σωματικής Ψυχοθεραπείας.»