Προσυνεδριακό Εργαστήριο 4 12 Οκτωβρίου (15:00 – 18:30)
Η ενσωμάτωση του Εαυτού μας ως Σύνολο στις Κοινωνίες της Αποσύνδεσης: Το έργο της Έλσας Γκίντλερ μέσω της Σαρλότ Σέλβερ
Αυτή η βιωματική συνεδρία θα παρουσιάσει το έργο που είναι ευρέως γνωστό ως «Συνειδητοποίηση των Αισθήσεων» ή «Έργο της Γκίντλερ». Είναι η απλή ενεργητική πρακτική «του να είσαι μια ολότητα» και «της δουλείας με το άτομο ως σύνολο» το οποίο η Γκίντλερ και η Σέλβερ μεταβίβασαν στους μαθητές τους. Είναι η συνειδητή επίγνωση στην καθημερινή ζωή, σε όλα, με κάθε τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους πελάτες, τους φοιτητές, τους εαυτούς μας και τους άλλους στην καθημερινή μας ζωή.
Εάν ο χρόνος το επιτρέψει θα ασχοληθούμε επίσης με το πώς μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτό το σημείο εστίασης στις ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες.

Η Judyth O. Weaverέχει Ph.D. στην Ραϊχική Ψυχολογία, είναι Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη στην Σωματική Εμπειρία της Βιοδυναμικής Κρανιοϊερής Θεραπείας, στην Προγεννητική Θεραπεία και στην θεραπεία της Γέννησης. Είναι θεραπεύτρια Γκεστάλτ, ασκεί την Μέθοδο Rosen και έχει μεγάλη εμπειρία ως δασκάλα. Ξεκίνησε τις σπουδές της με την Σαρλότ Σέλβερ το 1968, και το 1984 απέκτησε την άδεια να προσφέρει την «Συνειδητοποίηση των Αισθήσεων». Το 1971 απέκτησε την άδεια να διδάσκει Τάι Τσι Τσουάν και το 1974 δημιούργησε το πρόγραμμα Τάι Τσι στο Ινστιτούτο Naropa (τώρα Πανεπιστήμιο Naropa). Η Τζούντιθ υπήρξε καθηγήτρια στο Ινστιτούτο Ολοκληρωμένων Σπουδών της Καλιφόρνιας για πάνω από 25 χρόνια, συνιδρύτρια του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Σάντα Μπάρμπαρα και δημιουργός του διδακτορικού προγράμματος της Σωματικής Ψυχολογίας. Διατηρεί το γραφείο της στο Σιάτλ, στην Ουάσιγκτον και στο Νησί Κορτέζ. Διδάσκει σε διεθνές επίπεδο ενώ, από το 1985 διδάσκει τακτικά στην Ιαπωνία.