Екскурзия до Пловдив


Скъпи гости,

След закриването на конгреса, ви каним на еднодневна екскурция до Пловдив. Пловдив е един от най-забележителните, красиви и древдни градове в България. Комбинира у себе си преимуществата на древен град, център с китни улички, бутикови магазини, исторически паметници и ресторанти предлагащи вкусна храна, както и модерна страна с оживени булаварди, индустриален панаир и много повече. Градът беше избран за Европейски Столица на Културата за 2019 година.

Програмата на екскурзията стартира в понеделник сутрин на 11.09.2023 с отпътуване в автобус от София към Пловдив. Програмта е така направена, че да можете да посетите най-интересните забележителности в компанията на професионален екскурзовод, както и да имате достатъчно време за разходка и вечеря.

В брошурата сме събрали инфомация за местата за посещения, както и препоръки за това къде бихте могли да хапнете и пренощувате. На следващата сутрин, автобус ще ви отведе до обратно в София (Летище София или центъра на града). Молим да ни уведомите, когато трябва да бъдете на Летище София, за да можем да планираме връщането ви. Цената на екскурзията е приблизително 125.00 евро и виключва транспорт, хотел, обяд и екскурзовод.

Можете да рервирате своето място тук: https://www.sightseeingsofia.com/tours/Plovdiv_Tour/6000000217/

Повече информация за града можете да намерите на: www.plovdiv.bg.